Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκληρή αυτοκριτική μετά την ήττα στα ημιτελικά του In Season Tournament.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκληρή αυτοκριτική μετά την ήττα στα ημιτελικά του In Season Tournament.
youtube

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά δεν είχε την ανάλογη στήριξη κι έτσι οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του In Season Tournament.

Θα πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος των αγώνων. Έχει να κάνει με την προσπάθεια και τη νοοτροπία. Οι Πέισερς έπαιξαν άμυνα, πήραν ριμπάουντ, ήταν πιο σκληροί από μας και καλύτεροι. Ο πάγκος τους μας κλώτσησε στον κ@@ο! Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο. Κάποιες φορές ένιωθα πως δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και μας κόστισε. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα και να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να προπονείσαι στο ΝΒΑ έχοντας παιχνίδι κάθε δύο μέρες, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ευρώπη”, τόνισε αρχικά ο “Greek freak” μετά το τέλος του αγώνα.

Έχουμε πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι. Κάποιες φορές νιώθω ότι δεν είμαστε καθόλου οργανωμένοι, σε άμυνα κι επίθεση. Η χημεία μας θα γίνεται καλύτερη όσο περνά ο καιρός. Θα πρέπει να το θέλουμε περισσότερο όμως. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι πιστεύουμε πως κάποιος θα μας δώσει το παιχνίδι επειδή έχουμε καλούς παίκτες, αλλά αν δεν βγεις να παίξεις, δεν θα σε σεβαστεί ο αντίπαλος. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη σε κανέναν. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι. Αν δεν γυρίζεις στην άμυνα δεν είναι ευθύνη του προπονητή ή αν πετάς την μπάλα στα χέρια των αντιπάλων. Θα πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας, να μιλήσουμε σαν ομάδα. Είναι στο χέρι μας, έχουμε το ταλέντο και την εμπειρία να το αντιμετωπίσουμε”, πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναγνώρισε την αξία των νικητών. “Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Χαλιμπέρτον. Ήταν καταπληκτικός, είχε 27 πόντους και 15 ασίστ χωρίς λάθος. Είναι σαν μηχανή, δεν κάνει λάθος. Πήρε τις σωστές αποφάσεις στο τέλος, έβαλε μεγάλα σουτ και δεν έκανε λάθη. Έπαιξαν πολύ καλά οι Πέισερς, μας κέρδισαν δύο φορές φέτος, κέρδισαν τους Σέλτικς και κάνουν πολύ καλή πορεία. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή με καταπληκτικό σύστημα”, είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=Lb8F49QTVHQ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις