Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο στο GQ: «Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο στο GQ: «Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμποι στο GQ βγάζουν… ατάκες. Ο “Greek freak” αναφέρθηκε στην ψυχολογική πίεση που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα η τενίστρια, Ναόμι Οσάκα, για να σχολιάσει την δική του περίπτωση.

Βλέποντας πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για την Ναόμι Οσάκα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φάνηκε να… συμπάσχει με όσα βιώνει η πασίγνωστη τενίστρια το τελευταίο διάστημα και τις προκλήσεις που προέκυψαν στην καριέρα της.

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις» αναφέρει το “The Athletic” στο απόσπασμα των δηλώσεων του “Greek freak” στο “GQ”.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις