Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα γίνεται διαρκώς πιο τρομακτικό να μας αντιμετωπίσεις με τον Ντέμιαν Λίλαρντ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα γίνεται διαρκώς πιο τρομακτικό να μας αντιμετωπίσεις με τον Ντέμιαν Λίλαρντ»
ΦΩΤΟ youtube

Οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάστηκε να επιστρέψουν από το -26 για να πάρουν τη νίκη με 108-102 από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη μεγάλη ανατροπή της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε την προσπάθεια όλων των παικτών στο φινάλε του αγώνα, ενώ τόνισε ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει καλύτερα το παιχνίδι του Ντέμιαν Λίλαρντ και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο… τρομακτικό να τους αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Όταν βρεθήκαμε στο -26 παίξαμε πιο σκληρά. Στο προηγούμενο διάστημα ένιωθαν άνετα, έβαζαν σουτ, σκόραραν στον αιφνιδιασμό, αλλά μετά γίναμε πολύ πιο αποτελεσματικοί αμυντικά και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Κάποιες φορές δυσκολεύουμε οι ίδιοι τη ζωή μας. Θα έπρεπε να αρχίζουμε τα παιχνίδια όπως το τελειώσαμε και όχι να βρισκόμαστε στο -26, αυτό σε εξουθενώνει σωματικά. Είμαι όμως πολύ περήφανος για την αντίδραση που βγάλαμε. Έχει σημασία να έχεις ψηλά το κεφάλι για την προσπάθειά σου, ακόμη κι αν χάνεις στο τέλος. Συνήθως δεν επιστρέφεις από τέτοια διαφορά, αλλά το κάναμε και απέναντι στο Ντάλας που κερδίσαμε, όπως και απέναντι στους Σέλτικς, παρότι εκεί χάσαμε στο τέλος».

Για τη συνεργασία με τον Ντάμιαν Λίλαρντ: «Όσο προχωρά η σεζόν θα βρίσκουμε τρόπους να γινόμαστε όλο και πιο αποδοτικοί μαζί. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στο σημείο αυτό. Καταλαβαίνω πότε θέλει την μπάλα, ειδικά στα τελευταία λεπτά, όπου ξέρουμε πόσο σπουδαίος είναι. Κι αυτός έχει αρχίσει να μου δίνει την μπάλα όταν μπορώ να φύγω γρήγορα στον ανοιχτό χώρο. Χαίρομαι που μπορεί να είναι ο Dame και εγώ ο Giannis, να παίζουμε όπως ξέρουμε και να είμαστε απειλητικοί. Όσο περνάει ο καιρός και “κλικάρουμε” καλύτερα θα γίνεται όλο και πιο τρομακτικό να μας αντιμετωπίσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις