Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια”

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια”

Την επιθυμία του να μείνει για πάντα στους Μπακς, αρκεί οι στόχοι του να είναι ίδιοι με εκείνους της ομάδας του Μιλγουόκι, εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά από την ανάδειξή του σε πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου του NBA.

Ο Έλληνας φόργουορντ έστειλε μήνυμα παραμονής στους Μπακς ακόμη και για τα επόμενα 15 χρόνια, εφόσον φυσικά τα “Ελάφια” έχουν σαν στόχο το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

“Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, αλλά θέλω περισσότερα. Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου στο Μιλγουόκι. Αν συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο στόχο, δεν μπορώ να βρω λόγο για να μη βρίσκομαι εκεί για τα επόμενα 15 χρόνια. Θέλω να σταματήσετε να με αποκαλείτε MVP μέχρι να γίνω πρωταθλητής. Το βραβείο το πήρα δύο φορές, τώρα θέλω τον τίτλο”.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές του και έκανε ζωντανή σύνδεση από την Αθήνα, για να ακούσει τον κομισάριο της λίγκας να ανακοινώνει πως το βραβείο του MVP πάει σε εκείνον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις