Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το double double στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς στο Σικάγο και η αυτοκριτική

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το double double στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς στο Σικάγο και η αυτοκριτική
Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος των Μιλγουόκι Μπακς, στην ήττα τους στην έδρα των Σικάγο Μπουλς (120-113) στην παράταση και μετά το τέλος του αγώνα δεν “μάσησε” τα λόγια του, για την εικόνα των “Ελαφιών”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρεώθηκε γρήγορα με τρία φάουλ, αλλά ολοκλήρωσε την αναμέτρηση στην έδρα των Σικάγο Μπουλς έχοντας 26 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 μπλοκ σε 39 λεπτά συμμετοχής, με 11/16 δίποντα και 4/4 βολές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς έκανε την αυτοκριτική του και παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε όπως έπρεπε και μπορούσε και γι’ αυτό τιμωρήθηκε!

«Αν δεις όλη την εικόνα, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι. Κατά διαστήματα παίξαμε δυνατά, αλλά δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν αποδώσαμε όπως μπορούσαμε και κάποιες φορές ο Θεός του μπάσκετ απονέμει δικαιοσύνη.

Οι Μπουλς έπαιξαν καλύτερα από μας και άξιζαν περισσότερο τη νίκη. Δεν μπορούμε να εξαρτόμαστε κάθε φορά από το ταλέντο μας. Σήμερα δεν βάλαμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις