Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ιστορικό τρίποντο και η μυθική του εμφάνιση στο Νετς – Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ιστορικό τρίποντο και η μυθική του εμφάνιση στο Νετς – Μπακς
ΑΠΕ

Η μυθική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς, που τον έφερε στην κορυφή των σκόρερ των “Ελαφιών”.

Ο… οδοστρωτήρας Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε για μια ακόμα φορά από το χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε σε μεγάλη νίκη στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς (120-119), “κλειδώνοντας” παράλληλα για την ομάδα του τη συμμετοχή της στα play off του NBA.

Ο Έλληνας “αστέρας” έβαλε 44 πόντους (13/17 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 15/19 βολές), έβαλε “μεγάλο” τρίποντο για το 110-110 που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και τον έκανε πρώτο σκόρερ στην ιστορία των Μπακς, ενώ σημείωσε και τις βολές για το τελικό σκορ, στα τρία δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του ματς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, βάζοντας ακόμα στη στατιστική του 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Με αυτήν τη νίκη, οι Μπακς ανέβηκαν στο 48-28 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολής, μισό παιχνίδι πίσω από το Μαϊάμι που καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ρεκόρ 49-28. Αντίθετα οι Νετς με ρεκόρ 40-37 βρίσκονται στην 8η θέση της περιφέρειας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις