Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωση γεμάτη Ελλάδα [pics, vids]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωση γεμάτη Ελλάδα [pics, vids]

Στο τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς πριν το μεγάλο ραντεβού του All Star Game της Νέας Ορλεάνης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά ηγέτης και οδήγησε τα “Ελάφια” στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook μετά το τέλος του αγώνα δείχνει ξανά πως εκτός από σπουδαίος αθλητής, ο Giannis είναι και ένας μεγάλος άνθρωπος, με την Ελλάδα πάντα στο μυαλό του.

Χθες Τετάρτη (16.02.2017) ήταν βραδιά Ελληνικής Κληρονομίας για τους ομογενείς στο Μπρούκλιν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κι εκείνος τους αποζημίωσε. Όχι μόνο με την εμφάνισή του αλλά και γιατί μετά το τέλος του αγώνα, με το γνωστό χαμόγελο που είναι πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, πόζαρε για μια φωτογραφία γεμάτη… Ελλάδα και πιτσιρίκια!

«Μα εγώ είμαι Έλληνας» έγραφε το πανό που είχαν φτιάξει τα παιδιά και το οποίο είχε φυσικά πάνω και τη φωτογραφία του σταρ των Μπακς! Τη φωτογραφία ανέβασε τόσο ο ίδιος ο Γιάννης στη σελίδα του στο Facebook όσο και οι… περήφανοι Μπακς στο λογαριασμό της ομάδας στο twitter.

Φυσικά, μετά τη μεγαλειώδη του εμφάνιση, ο Γιάννης γνώρισε την αποθέωση από τους Έλληνες κι όχι μόνο που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Τα… κατορθώματά του Greek Freak

Με 33 πόντους (13/25 σουτ, 7/10 βολές) 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 κλεψίματα, ο διεθνής άσος ήταν εξαιρετικός για άλλη μια φορά και πήρε από του χέρι τους Μπακς για να τους οδηγήσει στην εκτός έδρας νίκη επί των Μπούκλιν Νετς (ή Νιου Τζέρσεϊ Νετς για τους… παλιότερους) με 129-125.

Το Facebook των Μιλγουόκι Μπακς έχει γεμίσει βιντεάκια από τα όσα έκανε στο παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Απολαύστε τον!

«Θέλαμε αυτή τη νίκη. Είναι υπέροχο. Χτίζουμε το momentum τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα, με τις κάμερες να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε