Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιάννης Διακογιάννης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Γιάννης Διακογιάννης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ intime

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο Γιάννης Διακογιάννης υπήρξε δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού και οι “πράσινοι” αποχαιρέτησαν τον κορυφαίο αθλητικό δημοσιογράφο, σημειώνοντας την αξέχαστη περιγραφή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου αθλητικού δημοσιογράφου της χώρας και εκ των πρωτοπόρων της ελληνικής δημοσιογραφίας συνολικά, Γιάννη Διακογιάννη.

Ο Γιάννης Διακογιάννης έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι του στη δημοσιογραφία. Με την παρουσία του καθόρισε μια ολόκληρη εποχή, θέτοντας κατ’ ουσία το πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών συντακτών. Υπήρξε ο πατριάρχης των τηλεοπτικών αθλητικών μεταδόσεων, σημαδεύοντας με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα του και το εύρος γνώσεων του κάθε στιγμή της τηλεοπτικής του παρουσίας. Η φωνή του ταξίδεψε στα πέρατα της γης, όπου υπάρχει ελληνισμός. Αξέχαστη θα μείνει η περιγραφή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ερυθρού Αστέρα.

Ο ίδιος άλλωστε ήταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, βρέθηκε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στα επίσημα του γηπέδου του Τριφυλλιού, χωρίς βέβαια ουδέποτε να επηρεαστεί η κρίση του από τη συλλογική του προτίμηση.

Η κληρονομιά του Γιάννη Διακογιάννη θα διατηρείται πάντοτε ζωντανή.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις