Αθλητικά

“Γίναμε” Αγγλία! Το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας

Μπορεί όλοι να γκρινιάζουμε για το επίπεδο του πρωταθλήματος που έχουμε αλλά παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν, η φετινή Σούπερ Λίγκα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον μέχρι αυτή τη στιγμή. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι σε απόσταση 5 βαθμών ενώ Αστέρας Τρίπολης και Βέροια βρίσκονται μία... ανάσα πίσω από τους "πράσινους".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελάχιστοι περίμεναν ότι μετά από 12 αγωνιστικές η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας θα είχε αυτήν την εικόνα. Ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή και ακολουθεί 4 βαθμούς πίσω ο Ολυμπιακός και έναν πιο πίσω ο Παναθηναϊκός.

Η 13η αγωνιστική αποδείχθηκε γρουσούζικη και για τους 3. Αρχικά έκανε μεγάλη γκέλα ο Ολυμπιακός μένοντας στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάει στο +7 λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο στο Φάληρο, όμως δέχτηκε 4 γκολ από την Skoda Ξάνθη και είδε τους “ερυθρόλευκους” να μειώνουν κατά ένα βαθμό τη διαφορά.

Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός έχασε κι αυτός της ευκαιρία να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό και να βρεθεί σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή. Το ίδιο βέβαια μπορεί να ισχυριστεί και ο Αστέρας Τρίπολης που είχε σημαντικές στιγμές στο ματς και αν έπαιρνε τη νίκη θα ήταν μόνος στην τρίτη θέση.

Η γκρίνια για την αξιοπιστία του πρωτααθλήματος δεν θα σταματήσει όμως, τουλάχιστον, το ενδιαφέρον είναι στα ύψη τη φετινή σεζόν και αυτό ικανοποιεί όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα