Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτηση του Πέταρ Στάνιτς της Λουντογκόρετς

Σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς εμφανίζεται να έχει φθάσει ο Ολυμπιακός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέταρ Στάνιτς από τη Λουντογκόρετς, αφού φέρεται να έχει φθάσει σε συμφωνία με την ομάδα της Βουλγαρία και απομένει να τα βρει και με τον ίδιο τον παίκτη.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Ολυμπιακός “δουλεύει” την περίπτωση του Πέταρ Στάνιτς, αφού έχει ξεχωρίσει τον 24χρονο μέσο της Λουντογκόρετς, αλλά όλα δείχνουν πια ότι η μετεγγραφή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Παρά τις υψηλές απαιτήσεις της βουλγαρικής ομάδας, ο Ολυμπιακός απέσπασε τη θετική της απάντηση και είναι μία… ανάσα από την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού, ο οποίος και είχε την περασμένη σεζόν, 16 γκολ και 13 ασίστ σε 55 αγώνες.

Η μετεγγραφή εκτιμάται ότι θα “κλείσει” κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα