Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γίνεται… σουβλάκι ο Τσιτσιπάς! Έχει “τρελάνει” τους Αυστραλούς [pic]

Γίνεται… σουβλάκι ο Τσιτσιπάς! Έχει “τρελάνει” τους Αυστραλούς [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ήδη ο πιο επιτυχημένος Έλληνας τενίστας στο Αυστραλιανό Όπεν, μετά τις πρώτες του νίκες στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά και πλέον ετοιμάζεται να δώσει το όνομά του και σε… σουβλάκι, για ένα ελληνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη.

Οι Έλληνες ομογενείς στην Αυστραλία έχουν “τρελαθεί” με την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο τοπικό Γκραν Σλαμ, σε σημείο που ένα ελληνικό εστιατόριο ετοιμάζεται να δημιουργήσει σουβλάκι με το όνομά του.

Οι δύο Έλληνες αθλητές επισκέφθηκαν πρόσφατα το συγκεκριμένο εστιατόριο, με τη Σάκκαρη να ανεβάζει στα social media και μία φωτογραφία του συναθλητή της με ένα σουβλάκι στο χέρι.

Το γεγονός λοιπόν, οδήγησε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, στην απόφαση να δώσουν το όνομά του σε ένα από αυτά, αν καταφέρει να περάσει και το “εμπόδιο” του Γεωργιανού, Νικολόζ Μπασιλασλβίλι, στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Μάρκο Παγδατή, στη μυθική του πορεία μέχρι τον τελικό του τουρνουά, το 2009. Τότε ο Κύπριος τενίστας είχε “βαφτίσει” ένα αρνίσιο σουβλάκι, ενώ τώρα ο Τσιτσιπάς θα δώσει το όνομά του σε ό,τι του αρέσει. «Όλοι θέλουν το σουβλάκι τους λίγο διαφορετικό, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και να το προσαρμόσει στα γούστα του», ανέφερε σχετικά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις