Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιονούς Οτσάλ: Ο προπονητής της ΑΕΚ επισκέφτηκε τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα

Γιονούς Οτσάλ: Ο προπονητής της ΑΕΚ επισκέφτηκε τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα
facebook.com/AtinaBuyukelciligi

Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ και Κυπελλούχος Ελλάδας, Γιονούς Οτσάλ, βρέθηκε στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της στις 11 Μαρτίου, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final 4 που έγινε στην Άρτα. Από την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, ο προπονητής Γιονούς Οτσάλ κατάφερε να οδηγήσει τους “κιτρινόμαυρους” στους τίτλους.

Περίπου δυο εβδομάδες μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ, ο Γιονούς Οτσάλ επισκέφτηκε την πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον πρέσβη, Τσαγατάι Ερτσιγιές και του έδωσε και τη φανέλα που δημιούργησε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

“Την Πρεσβεία μας επισκέφθηκε χθες ο Γιονούς Οτσάλ, ο προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ της ΑΕΚ, που κατέκτησε το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τον συγχαίρουμε για άλλη μια φορά και του ευχόμαστε συνεχή επιτυχία για την οποία είμαστε περήφανοι” αναφέρει η σχετική ανάρτηση της τουρκικής πρεσβείας.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις