Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιώργος Μπαρτζώκας: Η ένταση με τον Λαρεντζάκη, η «αποθέωση» από τους οπαδούς στο ΣΕΦ και η ατάκα σε δημοσιογράφο

Γιώργος Μπαρτζώκας: Η ένταση με τον Λαρεντζάκη, η «αποθέωση» από τους οπαδούς στο ΣΕΦ και η ατάκα σε δημοσιογράφο

Περίπου 9.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (75-54) και αποθέωσαν τους Πειραιώτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η στιγμή έντασης του Έλληνα κόουτς με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και η ατάκα στον δημοσιογράφο, μετά την πρόκριση των “ερυθρόλευκων” στους τελικούς της Basket League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε μια στιγμή έντασης με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου, ένα γεγονός που.. πέρασε από τον τηλεοπτικό φακό.

Με το σκορ 32-20, ο Λαρεντζάκης βγήκε στον αιφνιδιασμό, δέχθηκε στοπ και ο Μπαρτζωκας αντέδρασε έντονα αποσύροντας αμέσως τον παίκτη του Ολυμπιακού παρότι είχε μόλις 4 λεπτά συμμετοχής.

Οι δυο τους είχαν έναν έντονο διάλογο, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το “επεισόδιο” δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αντέδρασε με χιουμοριστικό τρόπο, μπροστά στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα του ΣΕΦ.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ξεκίνησε την ερώτησή του λέγοντας: «Μπορεί να ξαναγίνουμε viral αλλά θα το ρωτήσω…», με τον προπονητή του Ολυμπιακού να απαντάει γελώντας: «Είσαι επίμονος. Θέλεις να γίνεις viral προφανώς, ε; Τότε γιατί με ρωτάς;».

Να αναφέρουμε ότι το σεφ γέμισε από περίπου 9.000 φίλους του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί της ομάδας χειροκρότησαν τους παίκτες, για την προσπάθεια που έκαναν στο Final Four του Κάουνας, ενώ “αποθέωσαν” τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του ματς, με τον Έλληνα κόουτς να “απαντάει” με ένα χειροκρότημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις