Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Παπαγιάννης: «Δύσκολη απόφαση η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό – Ευχαριστώ Γιαννακόπουλο και κόσμο»

Γιώργος Παπαγιάννης: «Δύσκολη απόφαση η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό – Ευχαριστώ Γιαννακόπουλο και κόσμο»
Intime.gr

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τους φίλους της ομάδας, με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram!

Παρά τις “φωνές” που υπήρξαν και τις αντιδράσεις από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Γιώργος Παπαγιάννης ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας σε συμφωνία με τη φενέρμπαχτσε.

Οι… τόνοι έπεσαν, με την “πράσινη” ΚΑΕ να εύχεται “καλή συνέχεια” στον Έλληνα σέντερ και τον Γιώργο Παπαγιάννη να λέει “αντίο” στους “πράσινους” και στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε λόγο για “δύσκολη απόφαση”, εξηγώντας γιατί επέλεξε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους «πράσινους» οπαδούς. Άφησε, μάλιστα, ανοιχτή την πόρτα να επιστρέψει στο μέλλον!

Το μήνυμα του Γιώργου Παπαγιάννη μέσα από τα social media:

«Μετά από 7 χρόνια συνολικής παραμονής -και 5 χρόνια συνεχόμενης- πήρα τη δύσκολη απόφαση να μη συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τιμήσω τη φανέλα της ομάδας, με την παρουσία μου μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές, σε καλές, αλλά και σε κακές στιγμές.

Γνωρίζω πώς κάποιοι φίλαθλοι απογοητεύτηκαν από εμένα ή ακόμα και θύμωσαν. Γνωρίζουν όλοι, όμως, πως στα δύσκολα έμεινα εκεί και προσπάθησα, με όποιον τρόπο μπορούσα, κάποτε με επιτυχία και κάποτε χωρίς. Όμως, πάντα ήμουν εκεί, δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έκανα πίσω στη δυσκολία, ακόμα και αν αυτό μπορούσε να με εκθέσει. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει την ανάγκη μου -μετά από τόσα χρόνια- να επιλέξω ένα καινούριο περιβάλλον για τον εαυτό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στον πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Η εκτίμηση και η αγάπη μου προς αυτούς εξακολουθεί να είναι απεριόριστη.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις