Σάββατο, 2 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Παπαγιάννης: «Ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός, πρόκληση να παίξω έξω από τη ζώνη άνεσής μου»

Γιώργος Παπαγιάννης: «Ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός, πρόκληση να παίξω έξω από τη ζώνη άνεσής μου»
youtube/grab

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση που πήρε το καλοκαίρι, ν’ αφήσει τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε ότι είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ανέφερε πως ήθελε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε λιγότερο «ασφαλές» περιβάλλον.

«Ήταν δύσκολο να φύγω από τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουν ότι έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να αποδώσω έξω από την ζώνη άνεσής μου. Το σπίτι σου είναι πάντα σπίτι, είναι πιο εύκολο για εσένα. Τώρα είμαι εδώ και όλοι είναι σπουδαίοι μαζί μου, η ομάδα με βοήθησε και είναι μία πρόκληση για εμένα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγιάννης, για να συμπληρώσει:

«Ο απόλυτος στόχος της Φενέρ είναι το Final Four. Η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι θέλουν να προκριθούμε. Ειδικά εγώ. Παίζω φέτος για 8η σεζόν στην Euroleague, προφανώς θέλω να πάω στο Final Four. Δεν θα είναι εύκολο, η Euroleague γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αλλά η χημεία και η φιλοδοξία είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για το επόμενο παιχνίδι. Να έχουμε νοοτροπία νικητή».

Στο video της Euroleague φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη για τον Έλληνα σέντερ: «Ο Παπαγιάννης ήταν ειλικρινής και αποφασιστικός να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Είναι ένας ψηλός που μπορεί να προστατέψει το καλάθι, να πάρει ριμπάουντ και να σκοράρει από την περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι. Έχει κίνητρο, είναι σε καλή ηλικία, θέλει να μάθει και ελπίζω να είναι επιτυχημένος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις