Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Παπαγιάννης: «Μίλησα με Καλάθη, Ντόρσεϊ, Ιτούδη και πήρα την απόφασή μου»

Γιώργος Παπαγιάννης: «Μίλησα με Καλάθη, Ντόρσεϊ, Ιτούδη και πήρα την απόφασή μου»
Intime.gr

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, ως νέο μέλος της Φενέρμπαχτσε και αναφέρθηκε στην «μεγάλη» του επιλογή, να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να πάει στην τουρκική ομάδα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε μια… γεμάτη ημέρα. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Φενέρμπαχτσε και έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την απόφασή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να πάει στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η επικοινωνία που είχε με τους Ντόρσεϊ, Καλάθη και Ιτούδη.

“Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη πριν αποφασίσω, κυρίως όμως μίλησα με τον Δημήτρη Ιτούδη” ανέφερε αρχικά και προσέθεσε πως “πέρσι με ονόμασαν αρχηγό του Παναθηναϊκού, ήμουν πολύ περήφανος γι αυτό. Αυτή η αλλαγή (στην καριέρα μου) δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ήμουν εκεί επτά χρόνια, τώρα είχα μια μεγάλη ευκαιρία (να πάω στη Φενέρμπαχτσε)”.

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε στα social media, ανέφερε πως “απείχα από τα social media για λίγο καιρό, όταν ξαναμπήκα έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Πραγματικά απόλαυσα τον τρόπο που επικοινώνησαν μαζί μου”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του και τη συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, σημείωσε πως “το κομμάτι του τριπόντου ήταν ένα στοιχείο που προσέθεσα πέρσι στο παιχνίδι μου. Πάντα πίστευα πως είχα το ταλέντο να το κάνω, αλλά πέρσι το πραγματοποίησα. Θα είναι πολύ εύκολη η συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, γιατί έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Πιστεύω πως θα κάνουμε όμορφα πράγματα φέτος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις