Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γιώργος Πιλίδης: Νέο ξέσπασμα στον «αέρα» εκπομπής – «Δε ντρέπεσαι ρε; Ποιος έφαγε 150.000 ευρώ;»

Γιώργος Πιλίδης: Νέο ξέσπασμα στον «αέρα» εκπομπής – «Δε ντρέπεσαι ρε; Ποιος έφαγε 150.000 ευρώ;»

Ο “πόλεμος” ανάμεσα στον Γιώργο Πιλίδη και την Ομοσπονδία της πάλης συνεχίζεται, με τον νεαρό αθλητή να ξεσπά σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση και “αντιδικία” με τον αντιπρόεδρο της ΕΛΟΠ, Κωνσταντίνο Φαλιά.

Οι δύο άνδρες βγήκαν στον “αέρα” της εκπομπής «Τι λες τώρα» και διαφώνησαν για όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και οδήγησαν στον αποκλεισμό του πρωταθλητή της πάλης από τους Μεσογειακούς Αγώνες. Ο ίδιος ο Πιλίδης τόνισε ότι δεν γνωρίζει καν τον αντιπρόεδρο Φαλιά και χρησιμοποίησε “σκληρή γλώσσα”, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει και τα συναισθήματά του.

Απόσπασμα των δηλώσεων Πιλίδη

«Πότε είχα εγώ γιατρό, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά, αφήστε με να σηκωθώ να φύγω. Τρελαίνομαι. Με τρώει το δίκιο μου.

Γύρισα από το Survivor και τέσσερις μήνες λιώνω στην προπόνηση και δε με στέλνουν στους αγώνες. Με τι λόγια να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Πότε είχα γιατρό ψεύτη; Να μας πει καλύτερα ποιος τα έφαγε τα 150 χιλιάδες ευρώ. Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα.

Δε μπορώ. Δε θα μου λέει εμένα ψέματα αυτός. Θα μου πει εμένα ψέματα; Δε μπορείτε να βγάζετε έναν άνθρωπο που σας ορκίζομαι πρώτη φορά τον βλέπω. Κάθε μέρα αλλάζουν τους αντιπροέδρους. Εγώ πριν δυο εβδομάδες γνώρισα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας. Πλάκα μας κάνετε;

Έχω δώσει τη ζωή μου σε αυτό το άθλημα. Δε γουστάρω να το ξανακάνω. Καραγκιόζηδες όλοι σας. Το ίδιο γινόταν και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τώρα, θα μου πείτε τελευταία στιγμή πήγαινε στους Αγώνες, πως θα πάω; Οι απατεώνες δε ξέρω τι λένε και δε με ενδιαφέρει. Έχω φέρει εννέα μετάλλια, Ολυμπιακή πρόκριση, παγκόσμιο ρεκόρ στα 22 μου. Τι θα μου πουν;»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις