Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Γιώργος Χριστοβασίλης: Συλλυπητήρια μηνύματα από τις ομάδες της Super League

Γιώργος Χριστοβασίλης: Συλλυπητήρια μηνύματα από τις ομάδες της Super League
Intime.gr

Tο ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος, μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Χριστοβασίλη. Οι ομάδες της Super League έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα μέσω των social media για το θάνατο του κορυφαίου παράγοντα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης (πριν λίγες ημέρες άφησε τις μετοχές του στους γιούς του) «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (14.05.2023), αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Super League εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο του Έλληνα ποδοσφαιρικού παράγοντα, για να ακολουθήσουν ανάλογα μηνύματα και από ομάδες της Λίγκας.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, του ανθρώπου που για πολλά χρόνια συνέδεσε το όνομα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου.» αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» στα social media.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά έναν αξιοπρεπή και ευγενικό παράγοντα που θα λείψει. Καλό ταξίδι…» αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις