Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιούργκεν Κλοπ: «Αισθάνομαι χαρά που η Τσέλσι δεν τα πάει καλά – Δεν μπορείς απλά να αγοράζεις παίκτες»

Γιούργκεν Κλοπ: «Αισθάνομαι χαρά που η Τσέλσι δεν τα πάει καλά – Δεν μπορείς απλά να αγοράζεις παίκτες»
ΦΩΤΟ Reuters

Φοβερές δηλώσεις από τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος και ανέφερε την αποτυχία της Τσέλσι ως θετικό παράδειγμα για το ποδόσφαιρο.

Με συνεχόμενες αλλαγές προπονητών και δεκάδες “ακριβούς” ποδοσφαιριστές, η Τσέλσι παρουσιάζει κακή εικόνα στην Αγγλία και ο Κλοπ παραδέχθηκε ότι αυτό του δίνει χαρά.

Οι δηλώσεις του Κλοπ για την Τσέλσι

«Αισθάνομαι λίγη χαρά για την Τσέλσι για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν πάει καλά, νομίζω ότι είναι μια κορυφαία, ομάδα, αλλά από την άλλη πλευρά είναι καλό να βλέπεις ότι δεν μπορείς απλά να φέρνεις κορυφαίους παίκτες μαζί και να νομίζεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Πρέπει να χτίσεις μια ομάδα και αυτό είναι που τα παιδιά εκεί υποτίμησαν και έδωσαν στους προπονητές τους μια σχεδόν αδύνατη δουλειά να κάνουν. Δεν μπορείς να έχεις δύο αποδυτήρια, δεν μπορείς να προπονείσαι σε δύο γήπεδα, πρέπει να δημιουργήσεις σχέσεις, πρέπει να δημιουργήσεις ομαδικό πνεύμα και αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαι λίγο χαρούμενος γι’ αυτό.

Η Τσέλσι θα είναι μια χαρά στο τέλος και θα είναι απίστευτα δυνατή του χρόνου, αλλά τη χρησιμοποιώ μόνο ως παράδειγμα. Στο υψηλότερο επίπεδο, όχι, δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι. Και αυτό είναι που δεν θα κάνουμε. Πρέπει να φέρεις τους σωστούς παίκτες και να χτίσεις μια νέα ομάδα. Αυτή η ομάδα έγραψε μια εντυπωσιακή ιστορία και τώρα ξεκινάμε μια νέα, αυτό είναι όλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις