Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2, Μακάμπι Χάιφα – Μπενφίκα 1-6 για το Champions League

Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2, Μακάμπι Χάιφα – Μπενφίκα 1-6 για το Champions League
Reuters

Η Μπενφίκα έκανε πράγματα και θαύματα στο Ισραήλ επικρατώντας της Μακάμπι Χάιφα με 6-1, κλέβοντας στο τελευταίο λεπτό με το γκολ του Ζοάο Μάριο την πρώτη θέση από την Παρί η οποία έκανε το χρέος απέναντι στη Γιουβέντους η οποία θα συνεχίσει στο Europa League.

Στο “Sammy Ofer Stadium” της Χάιφα η Μπενφίκα, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω απ’ τα γκολπόστ της, ήθελε ευρεία νίκη για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο απ’ την Παρί. Πόσω μάλλον δε, απ’ την στιγμή που οι Γάλλοι είχαν κάνει τη δική τους… δουλειά, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους, χάρις στα γκολ των Μπαπέ και Μέντες.

Οι “αετοί” πέτυχαν τέσσερα γκολ στα τελευταία 26 λεπτά του αγώνα με τους Γκριμάλντο, Ράφα Σίλβ, Αραούχο και Ζοάο Μάριο, έφτασαν στο εμφατικό 6-1 και τερμάτισαν πρώτοι. Και πήγε… στράφι και το μεγάλο ρεκόρ του Μπαπέ με την Παρί, καθώς σε ηλικία 23 ετών και 317 ημερών ο Κιλιάν Μπαπέ έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Champions League, o οποίος φτάνει τα 40 γκολ στην διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις