Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς: «Πρόκληση να φέρουμε ξανά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή»

Γιοβάνοβιτς: «Πρόκληση να φέρουμε ξανά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή»
Intime.gr

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λειτουργεί ήδη ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Σηκώνει… μανίκια την 1η Ιουνίου.

Από το βράδυ της Κυριακής (23.05.2021) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάρει τα «κλειδιά» του Παναθηναϊκού. Ο 58χρονος Σέρβος προπονητής είχε πολύωρες συναντήσεις επί ελληνικού εδάφους τα τελευταία 24ωρα με τον Γιάννη Αλαφούζο, δίνοντας τελικά τα… χέρια, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά», ήταν κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές στη διάρκεια της κουβέντας του με τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων»!

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις πρώτες του κινήσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού, πηγαίνοντας στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και στη Λεωφόρο.

Ο Σέρβος τεχνικός  θα πάει για λίγες ημέρες στην Κύπρο και από την 1η Ιουνίου θα αναλάβει και επισήμως το… τιμόνι του Παναθηναϊκού. Θα έχει μαζί του τρεις δικούς του συνεργάτες, ενώ εξυπακούεται πως θα έχει στη διάθεσή του οτιδήποτε άλλο ζητήσει για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις