Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»

Γήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»

Μπορεί η παύση στις εργασίες για την υπογειοποίηση στο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου (δίπλα από την “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena”) να έφεραν προβληματισμό στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά η Τετάρτη (06.10.2021) είχε και ευχάριστα νέα, σχετικά με το γήπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής οι εταιρίες για την προμήθεια του ηλεκτροτεχνολογικού εξοπλισμού του γηπέδου της ΑΕΚ, που θα ολοκληρώσουν το έργο της “Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena”.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια τα πρακτικά της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού και αναδείχθηκαν οι μειοδότες

Η Cosmote αναλαμβάνει τις εγκαταστάσεις συστημάτων δικτύωσης, πληροφορικής και ασφάλειας, καθώς και τις εγκαταστάσεις ήχου εικόνας, οπτικοαουκουστικών μέσων και τηλεοπτικής μετάδοσης με προσφορά 8,5 εκατ. ευρώ.

Η Neurosoft αναλαμβάνει τα μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα, τα τοπικά μέσα κατάσβεσης, τις εγκαταστάσεις φωτισμού, τον κλιματισμό, τους πίνακες φωτισμού, κίνησης και αυτοματισμού και τον αρχιτεκτονικό (αθλητικό) εξοπλισμό, με προσφορά ύψους 2,9 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις