Γήπεδο ΑΕΚ: «Έτοιμο για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος» είπε ο Βούρος

ΦΩΤΟ intime

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλάδελφειας, Γιάννης Βούρος, αποκάλυψε ότι ο στόχος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι να αποτελέσει την έδρα της ομάδας από το δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις φαίνεται ότι θα παρατείνουν την παράδοση της “Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena” προς τις αρχές του 2022, με το γήπεδο να είναι πάντως νωρίτερα έτοιμο, όπως εξήγησε στη Nova ο Βούρος.

Οι δηλώσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ

«Από την πιο απλή κατασκευή, επισκευή, συντήρηση του οποιουδήποτε μικρού έργου, μιας οδοποιίας, σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει πάντα ένα χρονοδιάγραμμα και μια απόκλιση, πόσο μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο έργο όπως είναι αυτό του γηπέδου.

Η απόκλιση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν παρουσιαστούν κάποια άλλα προβλήματα, όχι από πλευράς εργοταξίου, αλλά αντικειμενικά μιλώντας και βλέποντας την πρόοδο των εργασιών, πιστεύω ότι το δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος, θεωρώ πως τον δεύτερο γύρο της επόμενης σεζόν θα τον παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γήπεδο καθ’εαυτό θα είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα παίξουν ρόλο και τα συνοδά έργα στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου. Γι’ αυτά τρέχουμε και γι’ αυτά πιέζουμε και μάλιστα  την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τον κύριο Πατούλη στην Περιφέρεια όπου επισπεύσαμε και οι δύο πλευρές όλες τις διαδικασίες αυτές που συμμαχούν με αυτό το χρονοδιάγραμμα που σας είπα και έχουν να κάνουν και με την δεύτερη υπογειοποίηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις