Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Η «OPAP Arena» δυο εβδομάδες πριν το πρώτο ματς της ομάδας

Γήπεδο ΑΕΚ: Η «OPAP Arena» δυο εβδομάδες πριν το πρώτο ματς της ομάδας
Intime.gr

Δείτε εικόνες από drone που πέταξε πάνω από την OPAP Arena– Το γήπεδο της ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του, αλλά και το πρώτο ματς των “κιτρινόμαυρων”.

Θυμίζουμε ότι τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πήραν μια μικρή παράταση. Η “OPAP Arena” θα… κόψει κορδέλες στα τέλη Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 30 του μηνός.

Πριν τα επίσημα εγκαίνια της “OPAP Arena ” θα γίνουν τα εγκαίνια της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, στη Νέα Φιλαδέλφεια (19.09.2022 / 12:00), ένα έργο που συνδέεται άρρηκτα με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο δρόμος θα τεθεί στην κυκλοφορία).

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ιωνικό (τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου) για την 6η αγωνιστική της Super League 1, μια αναμέτρηση που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- δεν αποκλείεται να γίνει και τη Δευτέρα 03/10.

Οι εργασίες εντός και εκτός του γηπέδου (οι περισσότερες προς την πλευρά του άλσους) συνεχίζονται σε… φουλ ρυθμούς, με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται για την ιστορική βραδιά των εγκαινίων του “σπιτιού” της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις