Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Με τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη το τεστ ήχου στην «OPAP Arena»

Γήπεδο ΑΕΚ: Με τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη το τεστ ήχου στην «OPAP Arena»
Intime.gr

Ο τεράστιος Στέλιος Καζαντζίδης έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕΚ, είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του Δημήτρη Μελισσανίδη και η φωνή του είναι η πρώτη που ακούστηκε από τα μεγάφωνα της “OPAP Arena”.

Το γήπεδο της ΑΕΚ μπαίνει στην… τελική ευθεία για το test event του. Οι άνθρωποι της Ένωσης κάνουν δοκιμές στα φώτα, αλλά και στον ήχο της «OPAP Arena» και η μεγαφωνική του εγκατάσταση… έδωσε για πρώτη φορά ήχο, με Στέλιο Καζαντζίδη.

Η φωνή του Στέλιου καζαντζίδη γέμισε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και το τραγούδι που επιλέχθηκε είναι το «Αλλοτινές μου εποχές», μουσικής Απόστολου Καλδάρα και στίχων της Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου.

Θυμίζουμε ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης εκτός από φανατικός οπαδός της ΑΕΚ -και αγαπημένος τραγουδιστής του Δημήτρη Μελισσανίδη- ήταν κι ο άνθρωπος που έγραψε τη μουσική στον ύμνο της Ένωσης, τον οποίο τραγούδησε ο θρύλος της ομάδας, Μίμης Παπαϊωάννου.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (13/07) βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια κλιμάκιο της UEFA για επιθεώρηση της “OPAP Arena”.

Επί πέντε ώρες ο ειδικός επιθεωρητής της UEFA προέβη σε εξονυχιστικό έλεγχο του “σπιτιού” της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της διαδικασίας “site inspection” της UEFA.

Εντός των ημερών, ο επιθεωρητής θα στείλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ την αναφορά του. Σε δεύτερο στάδιο, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και λειτουργήσει το γήπεδο, η UEFA θα προχωρήσει σε νέα επιθεώρηση, σε αγώνα που θα έχει υψηλή πληρότητα στις κερκίδες.

Ο απεσταλμένος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συνεργασία. Η UEFA αναμένει πλέον την ολοκλήρωση των έργων και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται (ασφαλείας, χόρτου, ηλεκτροφωτισμού), έτσι ώστε το νέο γήπεδο να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις