Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Στιγμές από την είσοδο των οπαδών στην «OPAP Arena»

Γήπεδο ΑΕΚ: Στιγμές από την είσοδο των οπαδών στην «OPAP Arena»
youtube

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε λόγο για “… θλιβερά γεγονότα”, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να προστατεύσει την “κιτρινόμαυρη” περιουσία, καταγγέλλοντας μάλιστα και αφαίρεση υλικού από την «OPAP Arena».

Μέσα από χθεσινή (27.08) ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε γνωστό πως δεκάδες φίλοι της ομάδα μπήκαν στην «OPAP Arena» και -παρά τις έντονες παρακλήσεις των ανθρώπων της ομάδας- κάποιοι έπαιξαν ακόμα και ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι του γηπέδου ζήτησαν επανειλημμένως απ’ όσους μπήκαν χθες μέσα να μην πατήσουν το χορτάρι αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που αδιαφόρησαν (υπάρχει κίνδυνος να μετέφεραν μύκητα με τα παπούτσια τους, που μπορεί να προκαλέσει ζημιά).

Επιπλέον, υπήρξαν δυστυχώς και περιπτώσεις αφαίρεσης υλικού, πολύτιμου στην προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδό μας το συντομότερο δυνατό και στην εν γένει λειτουργία του!” αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Σχετικές εικόνες από την είσοδο των οπαδών στην “OPAP Arena” κυκλοφόρησαν τόσο στα social media, όσο και σε λογαριασμούς στο youtube.

“Ανάλογα γεγονότα δεν μπορούν να συμβούν ξανά τις επόμενες εβδομάδες. Όποιος αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ, ας το αναλογιστεί. Τέλος, να σημειώσουμε πως δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε στις τεράστιες ευθύνες των ανθρώπων της ασφαλείας του γηπέδου, ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθούμε άμεσα” ανέφερε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ στην ανακοίνωση της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις