Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Τι θα δει ο κόσμος στα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Γήπεδο ΑΕΚ: Τι θα δει ο κόσμος στα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όλα όσα θα γίνουν στα αυριανά (30.09) εγκαίνια της “OPAP Arena”.

Παραμονές των εγκαινίων της “OPAP Arena”, η πλευρά της ΑΕΚ έκανε γνωστά κάποια πράγματα, σχετικά με όσα θα δουν οι φίλοι της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου, το βράδυ της Παρασκευής (30.09.2022).

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη ανέφερε: “Θα είναι μια βραδιά χαράς, συγκίνησης και γιορτής. Βασισμένη στην ιστορία και στα έντονα συναισθήματα. Έχουμε ετοιμάσει χαρακτηριστικά βίντεο, που αναφέρονται στην ίδρυση του συλλόγου, στα μεγάλα επιτεύγματα του. Θα τιμήσουμε την Ιστορία στην ΑΕΚ.

Έχουμε ετοιμάσει επίσης βίντεο που θα είναι αφιερωμένα σε ανθρώπους που προσέφεραν στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και που δεν θα είναι μαζί μας. Γι’ αυτό το λόγο θα ανάψουν και οι πυρσοί του γηπέδου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης, ένα συγκινητικό βίντεο, με πρόσωπα που έφυγαν τα τελευταία χρόνια από τη ζωή. Θα έχουμε μουσική, τραγούδια και χορούς. Πιστεύουμε ότι θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Καλό είναι ο κόσμος να έρθει από νωρίς στο γήπεδο, για να μην ταλαιπωρηθεί.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά για να κυλήσουν όλα ομαλά.” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις