Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η αγωγή των 59 μελών του Ερασιτέχνη μπλοκάρει τον Βοτανικό

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η αγωγή των 59 μελών του Ερασιτέχνη μπλοκάρει τον Βοτανικό
Intime.gr

Η προσπάθεια των 59 μελών του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να σαμποτάρουν το πρότζεκτ του Βοτανικού, είχε -σε πρώτο βαθμό- επιτυχία.

Όπως έγινε γνωστό, τα 59 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που διαφωνούν με το πρότζεκτ του Βοτανικού, κατέθεσαν τελικά αγωγή στο Διοικητικό Εφετείο που θα επικύρωνε το αποτέλεσμα της Γ.Σ. (όπου υπερψηφίστηκε σε ποσοστό 68% η Διπλή Ανάπλαση).

Τα συγκεκριμένα μέλη έχουν ζητήσει την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης και ισχυρίζονται ότι το πρότζεκτ όφειλε να έχει υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά και ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος.

Έτσι, το Διοικητικό Εφετείο προχώρησε στην αναβολή της εκδίκασης (η οποία είχε τυπική σημασία) για τον Φεβρουάριο του 2023, ώστε να έχει εκδοθεί απόφαση ως τότε και για την αγωγή.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, θα καθυστερήσουν οι όποιες διαδικασίες είχαν δρομολογηθεί, καθώς για τους επόμενους 9 μήνες δεν θα μπορεί να προχωρήσει η υπογραφή των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις