Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τον Βοτανικό

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τον Βοτανικό
Intime.gr

Ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (06.04 / 12:30) τα πρόδρομα έργα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, από το χώρο στο Βοτανικό, παρουσία των ισχυρών ανδρών του “τριφυλλιού” αλλά και της Κυβέρνησης.

Άπαντες στον Παναθηναϊκός βρίσκονται εν αναμονή της υλοποίησης της Διπλής Ανάπλασης, μέσω της οποίας η ΠΑΕ -αλλά και ο Σύλλογος- θα αποκτήσει το νέο της «σπίτι» στον Βοτανικό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (12:30) ξεκίνησαν οι πρόδρομες εργασίες στην περιοχή, για την κατασκευή του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού».

Παρόντες στο εργοτάξιο ήταν οι Γιώργος Γεραπετρίτης, Άδωνις Γεωργιάδης, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Βασίλης Ψάλτης (διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank), Κώστας Μπακογιάννης αλλά και οι Γιάννης Αλαφούζος και Τάκης Μαλακατές.

Οι εικόνες από την επιθεώρηση στον χώρο μεταδόθηκαν από το επίσημο κανάλι του Δημάρχου στο YouTube.

Αφού χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή μέρα, με την έναρξη των πρόδρομων εργασιών στον Βοτανικό, ο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαλακατές τόνισε πως πλέον το όλο εγχείρημα περνάει από τα λόγια στις πράξεις!

«Νομίζω ότι είναι μία μέρα η σημερινή, που όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε με μεγάλη προσμονή. Είναι μία ιστορική μέρα. Φεύγουμε από τα λόγια και περνάμε στις πράξεις. Μιλάμε για πρόδρομες εργασίες, που αποτελούν τον προθάλαμο για να ολοκληρωθεί το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Απ’ τη μεριά του, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε πως πλέον… αρχίζει το ματς!

“Σήμερα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη μέρα για την Αθήνα, μία πάρα πολύ μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό και τα έργα μιλάνε από μόνα τους, δεν χρειάζονται πάρα πολλά λόγια. Το όνειρο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, αρχίζει το ματς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις