Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για Βοτανικό και Διπλή Ανάπλαση

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για Βοτανικό και Διπλή Ανάπλαση
Intime.gr

Η διαδικασία ψηφοφορίας για την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό στο πλαίσιο της «Διπλής Ανάπλασης», ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 19:00.

Με μια παράταση περίπου δέκα λεπτών, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (30.03.2022) η ψηφοφορία για την αποδοχή ή μη, της πρότασης για τη Διπλή Ανάπλαση και τη “μετακόμιση” του Α.Ο. και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Βοτανικό.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός που έριξαν τη ψήφο τους στις κάλπες που στήθηκαν στο “Απ. Νικολαΐδης” είναι -μαζί με τις επιστολικές ψήφους- περίπου στις 3.000 (από τα περίπου 4.200 μέλη του Ερασιτέχνη που είχαν δικαίωμα).

Θυμίζουμε ότι η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 12:00 Τα ακριβή νούμερα και -ΦΥΣΙΚΑ- το αποτέλεσμα της διαδικασίας, θα τα γνωρίζουμε μετά το τέλος της καταμέτρησης.

Η κάλπη θα μεταφερθεί στο γραφείο του επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής και εκεί θα πραγματοποιηθεί η καταμέτρηση, παρουσία και εκπροσώπου της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν το βράδυ της Τετάρτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις