Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκάρι Λίνεκερ: Η πρώτη του αντίδραση μετά την επιστροφή του στο BBC

Γκάρι Λίνεκερ: Η πρώτη του αντίδραση μετά την επιστροφή του στο BBC
Reuters

Οι αντιδράσεις κατά του BBC έπιασαν… τόπο και ο Γκάρι Λίνεκερ βγήκε… νικητής από την “κόντρα” του με το κανάλι και επιστρέφει στη θέση του ως σχολιαστής του τηλεοπτικού σταθμού των αγώνων της Premier League.

Ο Γκάρι Λίνεκερ επιστρέφει στο BBC, από το οποίο είχε απολυθεί λόγω της κριτικής του για την πολιτική ασύλου της αγγλικής κυβέρνησης.

Ο θρύλος του Βρετανικού ποδοσφαίρου σχολίασε -με μια σειρά από tweet- την επαναπρόσληψή του στο BBC. Σε αυτά, αναφέρεται στη μεγάλη στήριξη που είχε από πολλά άτομα του αθλητισμού και μη, από πολλούς συνεργάτες του στην εκπομπή και καταλήγει: «Παραμένουμε μια χώρα κυρίως ανεκτικών, φιλόξενων και γενναιόδωρων ανθρώπων».

Ο Γκάρι Λίνεκερ αναφέρει…

«Μετά από μερικές σουρεαλιστικές μέρες, χαίρομαι που κάναμε μια πλοήγηση σε αυτό. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την απίστευτη υποστήριξη, ιδιαίτερα τους συναδέλφους μου στο BBC Sport, για την αξιοσημείωτη εκδήλωση αλληλεγγύης. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, αλλά η υποστήριξή τους ήταν συντριπτική.

Παρουσιάζω τον αθλητισμό στο BBC για σχεδόν 3 δεκαετίες και είμαι απεριόριστα περήφανος που συνεργάζομαι με τον καλύτερο και πιο δίκαιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα στον κόσμο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην καρέκλα του MOTD το Σάββατο.

Μια τελευταία σκέψη: όσο δύσκολες ήταν οι τελευταίες μέρες, απλά δεν συγκρίνεται με το να πρέπει να εγκαταλείψετε το σπίτι σας από τη δίωξη ή τον πόλεμο για να αναζητήσετε καταφύγιο σε μια χώρα μακρινή. Είναι συγκινητικό να έχετε δει την ενσυναίσθηση για την κατάστασή τους από τόσους πολλούς από εσάς.

Παραμένουμε μια χώρα κυρίως ανεκτικών, φιλόξενων και γενναιόδωρων ανθρώπων. Ευχαριστώ»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις