Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γκαρσία: “Επέλεξα την ΑΕΚ, αν και είχα καλύτερες προσφορές”

Γκαρσία: “Επέλεξα την ΑΕΚ, αν και είχα καλύτερες προσφορές”
Intime.gr

Λίγο πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Λέβι Γκαρσία μίλησε για την απόφαση του, να επιλέξει τους “κιτρινόμαυρους” για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λέβι Γκαρσία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (15.09.2020) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει έπειτα το συμβόλαιό του και ν’ ανακοινωθεί από τους “κιτρινόμαυρους”.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γκαρσία! (pics)

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, ο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη στο Sports Walla και μίλησε για την απόφασή του να “μετακομίσει” στην Ελλάδα, τονίζοντας πως δέχθηκε καλύτερες προτάσεις από την ΑΕΚ, αλλά επέλεξε να πει το “ναι” στην Ένωση.

“Κάποια πράγματα στην καριέρα σου δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Η Μπεϊτάρ είχε ανάγκη τα χρήματα και η ΑΕΚ με ήθελε πραγματικά. Είχα 5-6 ελκυστικές προσφορές, οι περισσότερες καλύτερες οικονομικά από της ΑΕΚ, αλλά την επέλεξα γιατί ένιωσα πως με ήθελαν πραγματικά, όπως και όταν με απέκτησε η Μπεϊτάρ” ανέφερε ο εξτρέμ από το Τρινιτάντ και Τομπάκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις