Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκαρσία: «Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα»

Γκαρσία: «Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Περιστέρι για την 22η αγωνιστική της Superleague, με τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και φυσικά από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την γενικότερη λειτουργία μας. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Είναι και θέμα εμπειρίας πολλές φορές. Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλειά τους όλη την βδομάδα που την είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια.

Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, οπότε πρέπει να παίξουμε διαφορετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο τρόπος που αμύνονταν η αντίπαλη ομάδα μας έδωσε κάποιους χώρους στα πλάγια, γι’ αυτό ο Ουάρντα είχε αυτή την οδηγία να παίζει περισσότερο στο πλάι και να δίνει υπεραριθμία μαζί με τον Τζόλη. Θέλουμε να έχουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας, ωστόσο από τη δική μου πλευρά αυτό που μπορώ να πω είναι πως αντιδράς ανάλογα με το τι ζητάει το κάθε παιχνίδι. Γι’ αυτό και εμείς δημιουργούμε ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να διαβάσουν το κάθε παιχνίδι και να λειτουργούν με βάση αυτό. Εμείς τους δίνουμε τα εφόδια σε κάθε προπόνηση, αλλά οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι ανήκουν σε αυτούς».

Μιλώντας αργότερα στην κάμερα του PAOK TV:

Για το αν ήταν από τα πιο γεμάτα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να βρούμε μια καλή ισορροπία και να δείξουμε μια συνεχή εξέλιξη και βελτίωση και νομίζω ότι σήμερα το δείξαμε αυτό. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν είχε ο ΠΑΟΚ την ισορροπία που θέλει να βλέπει μέσα στα ματς: «Αυτό είναι κάτι που θέλουμε, να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την αμυντική οργάνωση και προσπαθούμε και θέλουμε να δούμε συνέχεια και στους επόμενους αγώνες που θα έρθουν».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις