Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκαρσία σε UEFA: “Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε το πάθος μέσα μου”

Γκαρσία σε UEFA: “Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε το πάθος μέσα μου”
ΦΩΤΟ intime

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην UEFA για το νέο ρόλο του στον ΠΑΟΚ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας, υπογραμμίζοντας το δέσιμό του με τον σύλλογο.

Ο Ουρουγουανός θρύλος του ΠΑΟΚ έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του και τη σημασία της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, όπου και ταυτίστηκε με ο σύλλογο και τους οπαδούς.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Γκαρσία

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας μου σαν παίκτης. Έπαιξα στην Ισπανία και πέρασα και από την Ιταλία. Πέρασα το τελευταίο διάστημα της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ας πούμε ότι πλησίαζε η στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ήρθα εδώ και συνάντησα το τεχνικό επιτελείο και είδα τους οπαδούς, οι οποίοι μου ξύπνησαν και πάλι την επιθυμία για να παίξω ξανά, αυτό το πάθος που είχε σβήσει μέσα μου. Η επιθυμία να παίξω ξύπνησε ξανά μέσα μου, η θέληση για ανταγωνισμό. Ταυτίστηκα με το σύλλογο και ολοκλήρωσα την καριέρα μου εδώ».

Για τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Όσο δούλευα στην ακαδημία, πάντα είχα στόχο μια μέρα να προπονήσω την ανδρική ομάδα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθώς ήξερα την ομάδα, το επιτελείο, ήταν αυτό που ήθελα πολύ…».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις