Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Γκάζια” Μαρτίνς στην προπόνηση του Ολυμπιακού! Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα

“Γκάζια” Μαρτίνς στην προπόνηση του Ολυμπιακού! Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Γουλβς στην Αγγλία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανεβάζει τους τόνους στη χθεσινή (1/8) προπόνηση.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε ορισμένα πράγματα που δεν του αρέσαν κι έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι φάνηκαν να ανταποκρίνονται στα “γκάζια” του προπονητή τους, γεγονός που ικανοποίησε τον Μαρτίνς.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί πλέον 100% να υπολογίζει στους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Χασάν Κούκα. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ και ο Αιγύπτιος σέντερ φορ συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και το δίτερμα και είναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς της Πέμπτης.

Η νέα ευρωπαϊκή λίστα

Ο τραυματισμός του Ζοσέ Σα φέρνει αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός, με τον Άλεν να παίρνει τη θέση του στο βασικό σχήμα και τον Τσολάκη (είναι στη λίστα Β’) να ανεβαίνει στη θέση του πρώτου αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας κερδίζουν μία θέση. Στη λίστα θα μπει και ο Καφού, ενώ θα παραμείνουν σ’ αυτή οι Λοβέρα και Τοροσίδης. Ο Χασάν θα πάρει τη θέση του ανέτοιμου Σουντανί.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις