Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκέκας:Με πιστεύουν στη Χέρτα

Ο Γκέκας δήλωσε ότι στη Χέρτα έχει τις ευκαιρίες που δεν του δίνονταν στη Λεβερκούζεν
Ο Γκέκας δήλωσε ότι στη Χέρτα έχει τις ευκαιρίες που δεν του δίνονταν στη Λεβερκούζεν, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε για το πως αισθάνεται στον σύλλογο του Βερολίνου, τους προσωπικούς του στόχους και την εθνική ομάδα.

“Δεν είχα πολύ χρόνο στην Λεβερκούζεν και αυτό όπως ήταν λογικό με ενοχλούσε το να μην υπολογίζομαι από την ομάδα. Έπρεπε να κάνω μια αλλαγή στην καριέρα μου, να αρχίσω πάλι να έχω συμμετοχές παιχνίδια. Πρώτα για τον εαυτό μου και μετά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού”, δήλωσε ο Έλληνας διεθνής στο uefa.com.

Στη συνέχεια αναφερθηκε στην άσχημη βαθμολογική θέση της Χέρτα στη Μπουντεσλίγκα, καθώς πασχίζει για την παραμονή της στην καρηγορία: “Η μεταγραφή μου στην Χέρτα ήταν σημαντική για εμένα, γιατί οι άνθρωποι εκεί με πιστεύουν πολύ. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει στην ομάδα αυτή η βαθμολογική θέση. Δεν το αξίζει”.

Τέλος, μίλησε και για την συμμετοχή της εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής: “Φυσικά και η συμμετοχή μου σε μια τέτοια διοργάνωση είναι πολύ σημαντική. Εάν καταφέρουμε και περάσουμε στην επόμενη φάση, τότε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για όλους μας”, κατέληξε ο 29χρονος που δόθηκε δανεικός στη Χέρτα από τη Λεβερκούζεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε