Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Γκέλα” για την Αργεντινή με νεύρα Μέσι! “Μας έχεις γ@μ@σ@@ δύο φορές!” (videos)

ποδόσφαιρο
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη και είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022, με τον Μέσι και τους συμπαίκτες του να είναι όμως έξαλλοι και με τον διαιτητή.

Οι Αργεντίνοι “φωνάζουν” για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε στο παιχνίδι η Ουρουγουάη, αλλά και για ένα γκολ του Μέσι που ακυρώθηκε για φάουλ μισό λεπτό νωρίτερα, μέσω VAR.

Ο Γκονζάλες είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα κι ο αρχηγός της “αλμπισελέστε” θα μπορούσε να έχει χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Το γεγονός έβγαλε από τα… ρούχα του τον Μέσι, ο οποίος και φέρεται να του είπε: «Μας έχεις γ@μ@σ@@ δύο φορές», μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Στο έτερο παιχνίδι των προκριματικών, ο Ισημερινός πέρασε από τη Βολιβία με νίκη 3-2, σε παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37′ με τον Άρτσε, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν… τούμπα το ματς με τους Καϊσέδο (46′) και Μένα (56′).

Ο Μάρτινς ισοφάρισε ξανά τον αγώνα αμέσως μετά και στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά το Εκουαδόρ κέρδισε πέναλτι στο 88′ κι ο Γκρουέζο χάρισε την σπουδαία νίκη στην ομάδα του, ευστοχώντας από τα 11 βήματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις