Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γκενκ – Ολυμπιακός: Να σφραγίσει μέσα στο Βέλγιο την πρόκριση στα playoffs του Europa League

Γκενκ – Ολυμπιακός: Να σφραγίσει μέσα στο Βέλγιο την πρόκριση στα playoffs του Europa League
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκενκ στην «KRC Genk Arena/ Cegeka Arena» (21:00, Newsit.gr, Cosmotesport1) και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με επιτυχία τη…δουλειά που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να προκριθεί στα playoffs Europa League..

Έχοντας “προίκα” το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» από το γρήγορο γκολ του Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ, με σκοπό να σφραγίσει την πρόκριση του στα playoffs του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να δείξουν σοβαρότητα και αγωνιστική βελτίωση μέσα στην «KRC Genk Arena/ Cegeka Arena», μιας και η Γκενκ έδειξε καλά στοιχεία στο ματς του “Καραϊσκάκης”. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ψάξει το “διπλό”, προκειμένου να δείξει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Σε περίπτωση που προκριθεί στη φάση των playoffs του Europa League, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού από τους Βέλγους, θα βρεθεί στα playoffs του Conference League και κατά πάσα πιθανότητα θα κοντραριστεί με την Άδανα Ντεμίρσπορ (έχει σαφές προβάδισμα επί της Όσιγιεκ την οποία νίκησε με 5-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς).

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Πασχαλάκης θα καθίσει στην εστία των «ερυθρόλευκων», με τους Ρέτσο και Φρέιρε να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ροντινέι και Κίνι θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ιμπόρα, Καμαρά και Καρβάλιο να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Γκενκ (Βούτερ Βράνκεν): Βάντεβοορντ – Μουνιός, Κουέστα, Μακένζι, Καγέμπε – Ουαταρά, Χροσόφσκι – Πέιντσιλ, Ελ Χανούς, Τρεζόρ – Τολού

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε – Κίνι – Ιμπόρα, Καμαρά, Καρβάλιο – Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί

Διαιτητής: Τόμπιας Στίλερ (Γερμανία)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις