Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γκλίκμαν: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα αγωνιστεί στην Euroleague του χρόνου, θέλουμε μόνιμα την Μονακό»

Γκλίκμαν: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα αγωνιστεί στην Euroleague του χρόνου, θέλουμε μόνιμα την Μονακό»

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν τόνισε πως επιθυμία της Euroleague είναι να παραμείνει η Μονακό με μόνιμη άδεια και ενημέρωσε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα αγωνιστεί στη διοργάνωση ούτε την ερχόμενη σεζόν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, μιλώντας στην Equipe, εξήγησε: «Υπάρχουν 18 σύλλογοι, 13 από τους οποίους έχουν μόνιμες άδειες. Ένας από τους μετόχους, η ΤΣΣΚΑ, είναι εκτός λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, που μας δίνει λίγο χώρο. Αφού η ΤΣΣΚΑ δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν, ακόμα κι αν κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει από γεωπολιτική άποψη, η παραμονή της Μονακό στην Euroleague δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα.

Όταν η ΤΣΣΚΑ επανενταχθεί, θα είναι πιο περίπλοκο. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν πιο εύκολο για τη Μονακό να προκριθεί σε μια θέση στα πλέι οφ, λόγω των αποτελεσμάτων της στο γήπεδο. Αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι: θέλουμε τη Μονακό.

Θέλουμε να είναι μέλος της οικογένειας της Euroleague και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσουν να χτίσουν μια νέα αίθουσα με την απαραίτητη χωρητικότητα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις