Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γκουαρντιόλα: “Νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις”

Γκουαρντιόλα
Reuters

Μπορεί να τόνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό προς τον Ολυμπιακό, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε… σύνθημα νίκης, έτσι ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League κι έτσι να δώσει την πρέπουσα προσοχή και στις άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει.

Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει για τη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού, που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και θα της δώσει… χρόνο, για τις άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει.

Click4more: Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Εκεί θα προπονηθούν οι “πολίτες”

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε ενήμερος για τις απουσίες που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά επισήμανε πως παραμένουν μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι.

Τα όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

-Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να ξεκουράσει κάποιους παίκτες: «Είναι σημαντικό παιχνίδια για την πρόκρισή μας και για να ανακάμψουμε. Θα μπορούμε να σκεφτούμε αυτή την διοργάνωση ξανά τον Φεβρουάριο και να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις, ειδικά στην Premier League. Θα είναι δύσκολο, αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, τότε θα ταξιδέψουμε στο Οπόρτο και μετά θα έχουμε εντός έδρας τη Μαρσέιγ. Να κάνουμε ένα βήμα τη φορά.

Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έχει προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά παραμένει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Περισσότερο ανησυχώ για όσα πρέπει να κάνουμε εμείς ως ομάδα και να πάρουμε άλλη μια νίκη».

Click4more: Ο Ντε Μπρόινε ανανεώνει με Μάντσεστερ Σίτι – Η τεράστια ρήτρα που μπαίνει

-Για τον Σέρχιο Αγκουέρο: «Σήμερα προπονήθηκε ξανά. Θέλουμε να νιώσει καλά με το πόδι του, θα περιμένουμε και υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του».

-Για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα: «Αν πιστεύουν πως είναι το καλύτερο, τότε μακάρι να δουλέψει. Αν η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση, σημαίνει πως άκουσε τους γιατρούς και τους ειδικούς. Είμαστε τυχεροί με τη δουλειά που κάνουμε. Πόσες άλλες δουλειές σταμάτησαν και άρχισαν ξανά; Φυσικά και περιμένουμε τους οπαδούς μας πίσω με ανυπομονησία».

-Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ανανέωσα το συμβόλαιό μου λόγω του συλλόγου. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα, πάντα ήταν, τραβάει όλο τον κόσμο που παρακολουθεί. Έχω την αίσθηση πως τα επόμενα χρόνια θα κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις