Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Ρόμα για Τοροσίδη”

Το ενδιαφέρον των “τζιαλορόσι”, για τον παίκτη του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή μέσου, με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα. Οι Σουηδοί γράφουν για αποχώρηση του Μέλμπεργκ από τους Πειραιώτες!

Ο εκπρόσωπος του Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργος Καζιάνης, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον της Ρόμα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων” θ’ αγωνιζόταν με χαρά στους Ρωμαίους, καθώς “… πρόκειται για σύλλογο υψηλού επιπέδου”.

“Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Τοροσίδη. Υπάρχει ενδιαφέρον κι από μία ακόμη ιταλική και από μία αγγλική ομάδα. Ο Βασίλης θα πάρει μεταγραφή μόνο αν είναι να πάει σε μία ομάδα με μεγάλες προοπτικές και η Ρόμα είναι σύλλογος υψηλού επιπέδου. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και η Ρόμα σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο να τον αγοράσει, γιατί έχει συμβόλαιο για αρκετά ακόμη χρόνια”, δήλωσε.
Όσο για το αγωνιστικό προφίλ του διεθνούς μπακ, είπε: “Είναι ένα ακραίο μπακ με επιθετικές αρετές. Στην Εθνική ομάδα έχει αγωνιστεί και στα αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο. Βλέπει πολύ το τέρμα, έχει πετύχει πολλά γκολ και διαθέτει καλό σουτ. Είναι ο πιο πλήρης ποδοσφαιριστής και αυτός με τις μεγαλύτερες δυνατότητες σε όλη την Ελλάδα”.
 
Όσον αφορά τον ολαφ Μέλμπεργκ, μπορεί ο έμπειρος αμυντικός να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Σουηδοί επιμένουν πως ο έμπειρος στόπερ δεν θα φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Σύμφωνα με σουηδικά ρεπορτάζ, “… ο Ολυμπιακός προτίθεται να αφήσει τον Μέλμπεργκ να φύγει. Στην παρούσα φάση πιο πιθανός του προορισμός είναι η Αμερική και το MLS, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία και τη Γαλατασαράι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε