Αθλητικά

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1: Νέα ήττα στην Premier League για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Η Γουέστ Χαμ παίρνει την… κατηφόρα στην Premier League. Δεύτερη σερί ήττα για τα «σφυριά», μετά και το εντός έδρας 0-1 με την Έβερτον, λίγα 24ωρα μετά το αρνητικό τους αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού, για το Europa League.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η Γουέστ Χαμ έπεσε… θύματα και της Έβερτον, χάνοντας μέσα στο Λονδίνο με 1-0, για την 10η αγωνιστική στην Premier League.

Στο 51’ ο Καλβερτ Λιούιν σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδωσε βαθμολογική ανάσα στην Έβερτον (έφτασε τους 10 βαθμούς)

Στο 75′ ο Κάλβερτ Λιούιν των φιλοξενούμενων είχε και δοκάρι ενώ στο 78’ ο Πίκφορντ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Κούντους. Η Γουέστ Χαμ παρέμεινε στους 14 βαθμούς, χάνοντας για δεύτερη σερί αγωνιστική και μένοντας χωρίς νίκη για τρίτο ματς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS