Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Νεκρός ο φίλαθλος που υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Νεκρός ο φίλαθλος που υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Στο πένθος βυθίστηκε το ισπανικό ποδόσφαιρο μετά την τραγωδία στο παιχνίδι ΓρανάδαΜπιλμπάο. Ένας φίλαθλος των γηπεδούχων έχασε τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος διακόπηκε οριστικά.

Ο άτυχος φίλαθλος της Γρανάδα ήταν 70 ετών και έχασε τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο φίλαθλος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, με τις δύο ομάδες να αποφασίζουν την οριστική διακοπή του αγώνα.

Το χρονικό του τραγικού συμβάντος:

Στο 18ο λεπτό της ανεμέτρησης υπήρξε γενική κινητοποίηση στο «Λος Κάρμενς», όταν ένας φίλαθλος υπέστη ανακοπή καρδιάς στις κερκίδες κι ενώ οι Βάσκοι είχαν το προβάδισμα με 1-0 από το 6ο λεπτό με το γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς.

Ο τερματοφύλακας των Βάσκων, Ουνάι Σιμόν, κατάλαβε πρώτος τι έγινε και ενημέρωσε τον διαιτητή, ο οποίος διέκοψε το παιχνίδι και ενημέρωσε με τη σειρά του τους υπευθύνους του γηπέδου.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι γιατροί της Γρανάδα, που έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στον φίλαθλο και οι υπόλοιποι γύρω του κρατούσαν ένα λευκό σεντόνι, ώστε να μην υπάρχουν τηλεοπτικά πλάνα.

Στη συνέχεια ο άτυχος φίλαθλος διακομίσθηκε στο ιατρείο του γηπέδου κι από εκεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις