Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Euroleague ανακοίνωσε μεγάλο deal με το ESPN – Θα μεταδώσει και το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Η Euroleague ανακοίνωσε μεγάλο deal με το ESPN – Θα μεταδώσει και το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (09/05, 21:30, LIVE από το Newsit.gr) τη Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση από τα play off της Euroleague και ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά και από το αμερικανικό δίκτυο, ESPN.

Πρόκειται για ένα νέο μεγάλο deal που ανακοίνωσε η Euroleague, το οποίο και αφορά όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια των play off, το Final 4 στο Κάουνας, αλλά και ολόκληρη την επόμενη σεζόν. Το ESPN 3 θα δείξει όλα τα ματς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και το Game 5 στη σειρά Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε.

Η ενημέρωση από την Euroleague

Η ναυαρχίδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ επιστρέφει στην πλατφόρμα ESPN, η οποία θα μεταδώσει όλα τα πλέι οφ και τα παιχνίδια του Φάιναλ Φορ της τρέχουσας σεζόν στο ESPN 3.

Η Turkish Airlines EuroLeague βρίσκεται στη μέση της πιο έντονης φάσης της σεζόν με τις σειρές των πλέι οφ να κρίνονται σε πέμπτο παιχνίδι, μεταξύ Ολυμπιακού και Φενερμπαχτσέ, Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, και Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτιζάν, σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου αυτή την εβδομάδα. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη περάσει στο Final Four. Οι νικητές θα παίξουν το Final Four από τις 19 έως τις 21 Μαΐου στο Κάουνας της Λιθουανίας, όπου η ομάδα που θα μείνει όρθια θα γίνει η νέα πρωταθλήτρια της EuroLeague και θα σηκώσει το τρόπαιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις