Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Η UEFA αποφασίζει για την έδρα του Γουλβς – Ολυμπιακός

Η UEFA αποφασίζει για την έδρα του Γουλβς – Ολυμπιακός
Intime.gr

Η UEFA ενημέρωσε τις ομάδες που συμμετέχουν στο Europa League για την ημερομηνία που θα ανακοινώσει την έδρα που θα διεξαχθούν οι ρεβάνς για τους «16» της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός αλλά και οι υπόλοιπες εμπλεκόμενες ομάδες θα μάθουν στις αρχές Ιουλίου την έδρα που θα δώσουν τους επαναληπτικούς για τη φάση των “16” του Europa Legaue. Η UEFA θα αποφασίσει για τους επαναληπτικούς αγώνες του συγκεκριμένου γύρου στις 9 Ιουλίου.

Έτσι, ο Ολυμπιακός σε αυτή την ημερομηνία θα μάθει αν τελικά θα παίξει το δεύτερο ματς με τη Γουλβς στο «Μολινό» ή σε κάποια άλλη τοποθεσία (1-1 είχε έρθει η αναμέτρηση του “Καραϊσκάκης”).

Θυμίζουμε ότι το Final 8 του Europa League θα γίνει στη Γερμανία. Στις 10 Ιουλίου, η UEFA θα πραγματοποιήσει την κλήρωση στην οποία οι ομάδες που θα συνεχίσουν στο Europa League, θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους για την προημιτελική και την ημιτελική φάση της διοργάνωσης

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η UEFA έχει αποφασίσει να υπάρξουν μονοί αγώνες στη φάση των “8” και των “4”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις