Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η UEFA αποβάλει από το Europa League την Σπάρτακ Μόσχας

Η UEFA αποβάλει από το Europa League την Σπάρτακ Μόσχας
ΑΠΕ

Την απόφαση να αποβάλει την Σπαρτάκ Μόσχας από τη συνέχεια του Europa League φέρεται να πήρε η UEFA, μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Bild”, μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει η UEFA τον αποκλεισμό της Σπαρτάκ Μόσχας από τους “16” του Europa League.

Η ρωσική ομάδα (η τελευταία από τη συγκεκριμένη χώρα που έμεινε με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) έχει κληρωθεί με τη Λειψία, αλλά -στην περίπτωση που το συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνει πράξη- η γερμανική ομάδα θα βρεθεί στους “8” της ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς να αγωνιστεί.

Θυμίζουμε ότι αρχικά υπήρξε η απόφαση λόγω της επίθεσης της Ρωσίας με την Ουκρανία το εντός έδρας παιχνίδι της Σπαρτάκ να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου των «κόκκινων ταύρων», Όλιβερ Μίντσλαφ, ο οποίος τονίζει: «Συνεχίζουμε να είμαστε σε στενή επαφή με τις ομοσπονδίες και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην UEFA και στην απόφασή τους. Υποθέτουμε ότι οι αγώνες θα ακυρωθούν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις