Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η ΑΕΚ διαψεύδει τη δήλωση του προπονητή της Εθνικής Σερβίας, για επέμβαση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Η ΑΕΚ διαψεύδει τη δήλωση του προπονητή της Εθνικής Σερβίας, για επέμβαση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Intime.gr

Ο τεχνικός της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς ανέφερε ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα περάσει την… πόρτα του χειρουργείου, αλλά η πλευρά της ΑΕΚ διαψεύδει και διευκρινίζει.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τέθηκε εκτός αποστολής της Εθνικής Σερβίας, για τα προσεχή ματς της ομάδας και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ανέφερε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ θα προχωρήσει σε επέμβαση στην βουβωνική χώρα.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση. Σύμφωνα με την ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων”, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν έκανε ούτε έχει προγραμματίσει κάποια επέμβαση. Όπως αναφέρεται, η δήλωση Στοΐκοβιτς πιθανότατα είναι αποτέλεσμα κάποια παρερμηνείας των όσων είπε ο Γκατσίνοβιτς στους ανθρώπους της εθνικής του ομάδας.

Η πραγματικότητα είναι πως λόγω της επέμβασης που είχε κάνει ο Γκατσίνοβιτς στο τέλος του 2022 και με δεδομένη τη μεγάλη επιβάρυνση που είχε μέχρι το τέλος της σεζόν, χρειάζεται να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μέχρι να επιστρέψει η ΑΕΚ στις υποχρεώσεις της.

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να αποδεσμευθεί από την εθνική ομάδα καθώς δεν πρέπει σε αυτό το διάστημα να πιεστεί. Ο Γκατσίνοβιτς -πιθανότατα- αναφέρθηκε στην επέμβαση που ήδη είχε κάνει στην βουβωνική χώρα και παρερμηνεύθηκε από τον Σέρβο προπονητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις