Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

«Η ΑΕΚ έκανε επαφή με Λέστερ για τον Γιάνικ Βέστεργκαρντ» σύμφωνα με την Sun

«Η ΑΕΚ έκανε επαφή με Λέστερ για τον Γιάνικ Βέστεργκαρντ» σύμφωνα με την Sun
ΑΠΕ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχυθεί στην άμυνα με έναν κεντρικό αμυντικό αμυντικό, η περίπτωση του Νέστορ Αραούχο δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και σύμφωνα με “σενάριο” από την Αγγλία, η Ένωση ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Γιανίκ Βέστεργκαρντ της Λέστερ.

Πιο συγκεκριμένα, η “The Sun” αναφέρει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει σε επαφή με τ5ην Λέστερ για τη μετεγγραφή του Δανού κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα φέρει τον τίτλο: “Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Γιανίκ Βέστεργκαρντ μια διαδρομή απόδρασης από την κόλαση της Λέστερ”.

Όπως μάλιστα τονίζεται, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να δώσει κάτι παραπάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ στην Λέστερ, για να κάνει δικό της τον 30χρονο στόπερ, ποσό που είναι αρκετά κάτω από τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου (είχε δαπανήσει 17,6 εκάτ. για να τον αποκτήσει από τη Σαουθάμπτον το 2021).

Ο Βέστεργκαρντ ήταν στην ουσία εκτός Λέστερ όταν στον πάγκο της ομάδας καθόταν ο Μπρένταν Ρότζερς. Ωστόσο η έλευση του Έντσο Μαρέσκα έχει διαφοροποιήσει κάπως τα πράγματα αν και το μέλλον του Δανού παραμένει αβέβαιο.

“Αυτή τη στιγμή ο Γιανίκ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τους υπόλοιπους παίκτες μου. Είναι παίκτης μας, προπονείται μαζί μας, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον” ήταν η απάντηση του Ιταλού προπονητή σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Βέστεργκαρντ.

Ο Βέστεργκαρντ αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο φιλικό προετοιμασίας της Λέστερ με την Νορθάμπτον την Παρασκευή (14.07), ωστόσο ο Μαρέσκα έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση του Κάλουμ Ντόιλ.

Ο παίκτης προέρχεται από μια διετία με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και μέτριες εμφανίσεις, που περιόρισαν την παρουσία του στις «αλεπούδες» στα 23 ματς. Τη σεζόν 2022/23 έπαιξε μόλις μία φορά στο Κύπελλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις