Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η ΑΕΚ εξέφρασε παράπονα στην Cosmote TV για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ εξέφρασε παράπονα στην Cosmote TV για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

H ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα έντονα παράπονα της στην Cosmote TV για την στάση που ακολούθησε μετά το πρόσφατο ντέρμπι της ομάδας με τον Ολυμπιακό και την καθυστέρηση στις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει σοβαρά παράπονα για τη διαδικασία που ακολούθησε η Cosmote αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτηρίζουν «απαράδεκτο» το γεγονός ότι πρώτος έκανε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας, ενώ οι άνθρωποι του καναλιού «έκαναν πέρα» -όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, τον Ματίας Αλμέιδα.

«Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτό που έγινε και προσβεβλημένοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοι μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κι όλοι οι υγιείς φίλαθλοι.

Ήταν απαράδεκτο να κάνει ο τηλεοπτικός πάροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην επίσημη θέση της και συμπληρώνει:

«Είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός πάροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενουμενος, να περιμένουν προκειμένου να προβληθεί η παρωδία η φαρσοκωμωδία που είδαμε όλοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις