Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Ροντριγκάο και «παλεύει» για τον δανεισμό του Νάνου

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Ροντριγκάο και «παλεύει» για τον δανεισμό του Νάνου

Τις δυσκολίες της περίπτωσης Νάνου προσπαθεί να ξεπεράσει η ΑΕΚ και να πάρει έστω και δανεικό τον παίκτη από την Πόρτο, ενώ ταυτόχρονα «τσεκάρει» τον Ροντριγκάο της Ζιλ Βισέντε.

Προσπάθεια να φέρει στην Ελλάδα τον Νάνου κάνει η ΑΕΚ, αν και ο μπακ της Πόρτο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, με την Record αναφέρεται στο εν λόγω «φλερτ» σήμερα σε δημοσίευμά της.

«Η ΑΕΚ αναζητά ένα δεξί μπακ, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Παναγιώτη Κονέ να ασχολείται σε πρώτη φάση με τον ατζέντη του παίκτη, με σκοπό να τον αποκτήσει δανεικό για μια σεζόν με οψιόν αγοράς.Η ομάδα που αγωνίζονται οι Πορτογάλοι Έλντερ Λόπες, Αντρέ Σιμόες και Νέλσον Ολιβέιρα είναι στην αγορά για επτά μεταγραφές και μία από τις θέσεις που θέλουν να βελτιώσουν είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Νάνου ήταν το όνομα που έπεσε στο τραπέζι ως προτεραιότητα, καθώς είναι ώριμος παίκτης και έχει το πλεονέκτημα να καλύπτει αρκετές θέσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον προκύπτει και για τον Ροντριγκάο της Ζιλ Βισέντε. Ο υψηλόσωμος (1,91 μ.) 25χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, ανήκει από το 2019 στην πορτογαλική ομάδα, η οποία θέλει να του προσφέρει ανανέωση, αφού φέτος ήταν από τους βασικούς πυλώνες της άμυνάς της πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις